Як визначити клас ячменю?

Клас заготовлюваного ячменю визначають за найгіршим значенням одного із показників якості зерна, встановленого в табл. 2. 1.4. Заготовлюваний ячмінь 1-го класу призначений для використання на продовольчі цілі, а 2-го класу – для вироблення солоду у спиртовому виробництві, комбікормів та на кормові цілі.

Ячмінь. Вимоги при заготівлях та поставках

найменування показникаНорми для поставляється ячменю
КолірЖовтий з різними відтінкамиВластивий здоровому зерну. Допускається потемнілий
Вологість, %, трохи більше14,515,5
Натура, г/л, не менше630570
Сміттєва домішка, %, не більше2,02,0

•Nov 26, 2002

Існує понад 100 сортів пивоварного ячменю, які класифікують за морфологічними ознаками та агротехнічними характеристиками Під морфологією мають на увазі будову колоса, який може бути дворядним та шестирядним. Врожайність колосу з двома рядами – 25-30 зерен.

  • вася/vasya. гордій / gordey. Йосип / iosif. кладенец / kladенец. кондрат/кондрат.
  • лазар/lazar. романс/romans. рубіж / rubezh. Самсон / Samson. серп/серп.
  • спринтер / sprinte. стратег/strateg. Юрій/Юрій.

Related Post

Як виставити дату на механічному годиннику слава?Як виставити дату на механічному годиннику слава?

Для встановлення чи коригування дати витягніть заводну головку в положення повністю витягнутої», обертаючи головку за годинниковою стрілкою, добийтеся зміни дати. Виставте стрілки на 6 годин. Переведіть головку в середнє положення