Як визначити бурий рис?

Бурий рис – це Мал, на якому залишилася оболонка, тобто нешліфована. На зернах залишається так звана висівкова оболонка, яка покриває звичайні білі рисинки. Існує три типи обробки зерна – нешліфований (бурий), шліфований (білий) та пропарений (золотистий).

Рис бурий найменш оброблений, з нього знімається лише верхня жовта шкірка, причому висівкова оболонка залишається на рисовому зерні. Бурий рис має колір від світло-коричневого до молочного шоколаду, видовжену форму зерна. Висівки надають бурому рису трохи горіховий запах та присмак.

Так що ж таке білий рис? Це той же знайомий всім коричневий Малтільки позбавлений висівок і зародків, які містять цінні поживні речовини. Внаслідок обробки білий рис також залишається без деяких цінних антиоксидантів, вітамінів групи В, мінералів, жирів, клітковини та білка.

Related Post

Де на Алтаї найбільша кількість сонячних днів?Де на Алтаї найбільша кількість сонячних днів?

Американське місто Юма (штат Арізона) вважається найсонячнішим у світі. Там сонце світить 4055 із 4456 можливих годин. У норвезькому селищі Лонгір за полярним колом сонце не заходить 127 днів. Щоправда,

Як пропускати людей у ​​театрі?Як пропускати людей у ​​театрі?

До свого місця потрібно проходити обличчям до тих, хто сидить і просити вибачення за занепокоєння. Якщо прохід між рядами досить широкий, то сидячому вставати необов'язково. Якщо ж прохід вузький, ввічливість