Після тривалих і численних експериментів розроблено таку технологію:
- Викладене на сковорідку для розігрівання пюре необхідно ПОВНІСТЮ розім’яти виделкою, тобто … …
- Додати трохи (1-3 ст. ст. …
- Те, що вийде в результаті, буде вже злегка схоже на пюре. …
- Тепер увесь час мішаємо.
Для цього потрібно розігрівати її на сковороді, додавши туди заздалегідь олії. Мікрохвильовка крім того, що нерівномірно розігріває холодні продукти, ще й прибирає їхню текстуру. Не варто чекати від печі, що скоринка знову буде хрусткою. І картопля, і м’ясо стають однаково в’язкими після розігріву в мікрохвильовці.
Найвдаліший спосіб розігріти раніше приготовану картоплю “фрі” – у залізній сковорідці на помірно сильному вогні, але без додавання олії. Розігрівайте її 3-5 хвилин. Вона почне виділяти олію, в якій спочатку була приготовлена. Періодично перемішуйте або підкидайте на сковороді.