Як виправити несмачну картоплю?

Після тривалих і численних експериментів розроблено таку технологію:

  1. Викладене на сковорідку для розігрівання пюре необхідно ПОВНІСТЮ розім’яти виделкою, тобто … …
  2. Додати трохи (1-3 ст. ст. …
  3. Те, що вийде в результаті, буде вже злегка схоже на пюре. …
  4. Тепер увесь час мішаємо.

Для цього потрібно розігрівати її на сковороді, додавши туди заздалегідь олії. Мікрохвильовка крім того, що нерівномірно розігріває холодні продукти, ще й прибирає їхню текстуру. Не варто чекати від печі, що скоринка знову буде хрусткою. І картопля, і м’ясо стають однаково в’язкими після розігріву в мікрохвильовці.

Найвдаліший спосіб розігріти раніше приготовану картоплю “фрі” – у залізній сковорідці на помірно сильному вогні, але без додавання олії. Розігрівайте її 3-5 хвилин. Вона почне виділяти олію, в якій спочатку була приготовлена. Періодично перемішуйте або підкидайте на сковороді.

Related Post

Як самому зробити каніфоль?Як самому зробити каніфоль?

Каніфоль отримують з живиці – смолистої речовини (терпентин), що виділяється при пораненні тканин дерев хвойних порід, з подальшим випарюванням із сирої смоли летких речовин, в основному, скипидару. Зазвичай співвідношення кількості

У чому різниця між етиловим та ізопропіловим спиртом?У чому різниця між етиловим та ізопропіловим спиртом?

Етиловий спирт найчастіше отримують у процесі обробки зерна (кукурудза, жито тощо), а ізопропіловий – з пропілену, що береться з природних копалин типу вугілля, нафти або газу. Етиловий спирт – Це