Крохмаль додають, щоб загуснути різні продукти та страви. Наприклад, він часто є в рецептах тіста для млинців, оладок та випічки, запіканок, фаршу, киселів, соусів, заварних кондитерських кремів, домашніх цукерок, мармеладу, гарячого шоколаду.
20 практичних способів використання крохмалю. Про таке ви й не здогадувалися!
- Помити вікна без розлучень. …
- Пополірувати столове срібло. …
- Забрати жирні плями. …
- Заспокоїти подразнену шкіру. …
- Позбутися неприємного запаху. …
- Накрохмалити одяг. …
- Відновити старі колоди карт. …
- Відновити зіпсований шкіряний виріб.
спочатку крохмаль розводять прохолодною водою в пропорції 1:2 і ретельно перемішують, щоб не було грудочок, а вже потім тонким струмком вливають в киплячі соуси або киселі, постійно помішуючи.