Подається Егермейстер у охолоджених горілчаних чарках, які в Німеччині називають шотами, випивати їх треба залпом, одним ковтком. При застуді не рекомендується пити Jägermeister з льодом, краще зігріти лікер до кімнатної температури. Для лікувального ефекту та профілактики буде достатньо 20-40 мл напою.
Можна пити Єгермейстер із соком, содовою, тоніком або колою. Лікер чудово поєднується з багатьма безалкогольними напоями завдяки своєму багатогранному букету. Пропорції змішування можуть бути різними – орієнтуйтесь на власні уподобання.
Не рекомендується вживати більше 300 мл біттера за один раз, тому що можуть бути проблеми з травною системою через вміст великої кількості лікарських трав. Для профілактики застуди достатньо всього 20-40 мл лікеру кімнатної температури. можна, можливо як випити у чистому вигляді, так і додавати в чай.
Jägermeister, як і багато інших біттерів, вважається сприяючим травленню. Використовується охолодженим до -18 ° С у чистому вигляді (крижаний шот), залпом (як дижестив) або в коктейлях.