На вигляд зерен можна вибрати гідну натуральну каву. Якщо на зернах видно сліди олії, такі плоди є старими і непридатними для помелу. Зерна з відсутністю жирності на поверхні можна вважати ознакою гарного кавового напою.May 30, 2021
Перевірити якість кавових зерен можна, опустивши кілька із них у ємність з водою і збовтавши. Прозорість води говорить про їхню натуральність. Залишки плівки у борозенці зерна вказують на справжність кави. У процесі обсмажування плівка зникає, але все ж таки можуть зберігатися її фрагменти.
Рейтинг кращого кава в зернах. Який краще вибрати? Відгуки.
- 1) Movenpick El Autentico. …
- 2) Lavazza Tierra. …
- 3) Dibarcafe Gran Altura. …
- 4) Hausbrandt H. …
- 5) Lavazza Aroma Top. …
- 6) Movenpick der Himmlische. …
- 7) Kimbo Aroma Gold. …
- 8) Dallmayr Crema d'ORO.
Проведіть невелике випробування: опустіть трохи зерен у склянку з холодною водою та перемішайте. Зерна натурального кава злегка набрякнуть і забарвлять воду, а підробки утворюють на дні осад. Розріжте зерно навпіл. У натурального кава Виразно проглядається на зрізі товста кавова оболонка та ядро.