Як смачно приготувати Анадар?

Живу анадару потрібно акуратно розкрити ножем, щоб не розплескати кров, починаючи з опуклої сторони раковини. Потім злити кров в окремий посуд і видалити неїстівні начинки, залишивши тільки помаранчеве м'ясо. Його їдять сирим, збризкавши лимоном і вмочуючи в соєвий соус, при бажанні додають васабі.

Анадара молюск живий, 500 г 600.00 грн.

Кров анадари прийнято пити сирий. Вона має смак натуральної морської води з яскраво вираженим присмаком заліза. Такий "напій" є найпотужнішим енергетиком, як та м'ясо анадари, має тонізуючий ефект. У кухнях різних країн світу її смажать у олії, варять чи запікають з іншими видами морепродуктів чи з овочами.

Related Post

У чому різниця стовпчиків JBLУ чому різниця стовпчиків JBL

Як відрізнити підробку JBL від оригіналу коробка щільна, добре клеєна, з високоякісного картону; лого чітке, не розмазане, текст опису розбірливий; назва моделі пристрою, наприклад, charge, виконано тисненням на коробці; на

Як зрозуміти, що гіпертонічний криз?Як зрозуміти, що гіпертонічний криз?

головний біль, запаморочення, нудота, блювання, тремор (тремтіння) кінцівок, сплутаність свідомості; серцебиття, почуття тяжкості в грудях, почуття утрудненого дихання, задуха, болі в ділянці серця; почуття страху, тривоги, почервоніння обличчя, потовиділення. Багато