Як розморозити свіжу рибу?

Швидко розморозити рибку можна помістивши її ємність із холодною водою. Теплу або гарячу воду температурою вище +25° використовувати не можна, оскільки якість продукту різко погіршиться. Оптимальна температура для швидкого розморожування без втрати смакових якостей становить від +15 ° до +20 °.

Проста інструкція з розморожування риби З морозилки дістаньте рибу, не виймайте її з вакуумної упаковки. Візьміть тарілку та викладіть у неї продукт. Помістіть рибу на нижню полицю холодильника (температура від 0 до 5°C) і залиште на ніч. Якщо температура в холодильнику вище 5°C, достатньо буде 6 годин.

Обов'язково додайте у воду сіль за формулою "1-2-10": на кілограм продукції – 2 літри води та 10-15 грамів кухонної солі. Невелика рибка відтає через 1,5-2 години, більше – через 3-4 години. Але найкращий спосіб – запастися терпінням і розморожувати рибу у холодильнику (на нижній полиці), покривши її харчовою плівкою.

Related Post

Як правильно зберігати пароніт?Як правильно зберігати пароніт?

Зберігати листовий матеріал необхідно у закритих, але добре провітрюваних приміщеннях, яких температури не перевищує 350З. Більше того, варто захищати пароніт від впливу прямих сонячних променів. Терміни для зберігання з моменту