Увімкніть потужність на 50% та нагрівайте випічку короткими періодами, по 8-10 секунд за раз, поки вона не прогріється на ваш смак. Нагрів у мікрохвильовій печі нерівномірний, тому дайте виробам відпочити пару хвилин, щоб тепло могло перерозподілитися. Якщо ви перегрієте випічку, вона стане сухою та несмачною.
Спосіб приготування випічки
- …
- Дайте їй відтанути за кімнатної температури. …
- Потім помістіть напівфабрикати в шафу на 20-30 хвилин, попередньо встановивши в ній температуру 45-50 С °. …
- Підготовлену випічку покладіть на деко і помістіть у духовку, попередньо нагріту до температури 45 – 50 С °.
Хліб та випічка Розморожуйте протягом 5 хвилин при низькій температурі в духовці або протягом 10 хвилин при кімнатній температурі. Хліб у тостер можна ставити без розморожування.