Як роблять сулугуні?

Склад Склад сулугуні – це концентроване молоко, і всі складові натурального молока притаманні і йому. У 100 г – 52 г води, 18,3 г білків, 21 г жирів, 2,7 г кислот і 6 г золи.

Сулугуні “Умалат” виробляють винятково зі свіжого коров’ячого молока, яке попередньо проходить традиційну перевірку якості, а потім пастеризується і нормалізується за жирністю. Після цього сировину знову нагрівають, до неї додають закваску та сичужний фермент.

Сулугуні має чистий кисломолочний, помірно солоний смак і запах, щільну, шарувату, еластичну консистенцію. Допускається наявність невеликої кількості вічок і пустот неправильної форми. Колір сиру – від білого до слабо-жовтого, однорідний по всій масі.

Related Post

У якому разі оформляється прибутковий касовий ордерУ якому разі оформляється прибутковий касовий ордер

Оформлюйте прибутковий касовий ордер, коли приймаєте готівку до каси. Під час його заповнення (табл.) керуйтеся вимогами Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні, затвердженим постановою КМУ від

Як німці оголосили війну СРСР?Як німці оголосили війну СРСР?

Декларація 22 червня 1941 року була зроблена послом Нацистської Німеччини в СРСР Вернером фон дер Шуленбургом Народному комісару закордонних справ СРСР В. М. Молотова і була фактичним оголошенням війни Німеччиною