Як роблять справжній сідр?

Оскільки продукт виготовляється з кислих сортів яблук, він має підвищену кислотність. Тому його не слід вживати людям, які мають захворювання шлунково-кишкового тракту, таких як виразка або гастрит.

Сидр (фр. cidre, застаріле і в просторіччі – буза) – слабоалкогольний напій, що отримується за допомогою бродіння яблучного, рідше грушевого або айвового соку за допомогою додавання дріжджів або натуральним способом.

Основні характеристики напою Сидр – це алкогольний напій з ніжно-золотистим, медовим відтінком та яскраво вираженим яблучним ароматом. Доповнює букет легкий запах спирту, що не дивно, якщо зважати на вміст у ньому алкоголю. Не дивлячись на це, смакові якості сидра не можна охарактеризувати, як міцні.

Related Post

Як визначити вино за кольором?Як визначити вино за кольором?

Колір вина визначається поліфенолами, серед яких розрізняють фенольні кислоти, флавоноїди, антоціани, що містять таніни, флаваноли, зокрема проціанідоли і катехіни; хіноїни; кумарини тощо. Усі ці речовини здебільшого містяться в шкірці ягоди

Як треба приймати Жанін?Як треба приймати Жанін?

Жанін® слід приймати по 1 драже/добу безперервно протягом 21 дня. Прийом кожної наступної упаковки починається після 7-денної перерви, під час якої спостерігається кровотеча відміни (менструальноподібна кровотеча). Всередину з невеликою кількістю

Як помирають африканські їжачки?Як помирають африканські їжачки?

Найпоширенішими ознаками, що видають “літнє” повернення їжачка є: Помітне зменшення активності їжака. … Візуально їжачок стає схожим на тварину, що в’яне, – змінюється забарвлення шерсті та висвітлюються голки. ” Їжаки