Змастіть дно сковороди тонким шаром олії та нагрійте на середньому або сильному вогні. Викладіть картопля фрі на сковороду одним шаром. Залиште його на 1-2 хвилини (залежно від товщини/бажаної хрусткої скоринки), потім переверніть, перемішайте і смажте ще 1-2 хвилини, поки він не стане гарячим, золотистим і хрустким.
Для цього потрібно розігрівати її на сковороді, додавши туди заздалегідь олії. Мікрохвильова піч крім того, що нерівномірно розігріває холодні продукти, ще й прибирає їхню текстуру. Не варто чекати від печі, що скоринка знову буде хрумкою. І картопля, і м'ясо стають однаково в'язкими після розігріву в мікрохвильовій печі.
Найвдаліший спосіб розігріти раніше приготовлену картоплю «фрі» – у залізній сковороді на помірно сильному вогні, але без додавання олії. Розігрійте її 3-5 хвилин. Вона почне виділяти олію, в якій спочатку була приготовлена. Періодично перемішуйте чи підкидайте на сковороді.