- 1Звичайні скибочки білого хліба поділяємо на 2 стопки. На перші 3 скибочки кладемо шматочок сиру, зверху — скибочка масла вершкового. …
- 2На розпечену сковороду наливаємо рослинної олії, кладемо майбутні тостиале особливим способом. …
- 3Через кілька хвилин перевертаємо тости і так само притискаємо їх.
Тости для перекушування – те, що треба для сніданку. І ситно, і швидко.На плиті: у сковороді без олії та з олією
- Розкласти хліб на суху прогріту сковороду.
- На повільному вогні смажити скибочки до золотистого кольору.
- Періодично перевертати, щоб однакові краї добре підрум'янилися з двох сторін.
Jul 18, 2022
Нарізаний порційно хліб викласти на добре прогріту суху сковороду з антипригарним покриттям. Підсмажити хліб з одного боку до появи хрусткої скоринки. Кришку не закривати і ретельно стежити, щоб не підгорів хліб. Багато часу не займе буквально 1-3 хвилини.