Як приготувати батат на сковорідці?

Його навіть чистити не треба! Досить добре помити і розрізати на трикутні скибочки, в стилі картоплі по-сільському (спершу розріжте батат навпіл, кожну половинку ще раз навпіл і четвертинки знову навпіл).

Випікайте батати протягом 45-60 хвилин. Готовність легко перевірити за допомогою ножа: якщо він з легкістю входить у батат, той готовий. Взагалі, пекти солодку картоплю можна і за нижчої температури, але тоді збільшиться час випічки. Зате батат стане ніжнішим на смак, як із грубки.

Смажити батат краще на сковороді-гриль – надлишок олії призведе до збільшення калорійності страви. Те саме стосується і чіпсів: їх краще запікати у духовці. Але зовсім відмовлятися від жирів при вживанні батата не рекомендується. Батат можна, можливо є на сніданок, обід, вечерю або використовувати як перекушування.

Related Post

Який діапазон у 5GЯкий діапазон у 5G

Глобальні мобільні гравці тестують діапазон спектру для 5G від 3,5 ГГц до 80 ГГц. Спочатку освоюють діапазон 3,5 ГГц для покращення покриття в містах, а потім переходять до діапазонів 26

Скільки платити за евакуаціюСкільки платити за евакуацію

Щоб отримати авто назад, водіям доведеться сплатити штраф: 255-680 грн. Виклик евакуатора обійдеться в 350-500 грн, а завантаження транспорту (в залежності від тоннажу) – 800-1200 грн. Тепер послуги евакуації автомобіля