Зберігайте топпери в упаковці. У жодному разі не в холодильнику. Бережіть їх від вологості та яскравого сонця. У звичайних умовах у герметичній упаковці козулі можна зберігати 3-6 місяців.
Готові фігурки можна зберігати у темному, сухому, прохолодному (до +10 ° С) місці до 1-2 місяців. Головне, щоб вони були добре просушені та герметично запаковані. Так вони залишаться їстівними. Якщо не планується вживати топери в їжу, то можна поставити їх у сухе місце подалі від прямих сонячних променів.
Якщо солодка їстівна мастика приготована для прикраси тортів, то обмежте доступ повітря та вологи. Зберігайте масу або готові вироби в паперовому пакеті, потім запакуйте його в поліетилен або покладіть у пластиковий контейнер із кришкою, що щільно закривається.
Її використовують для друку їстівних картинок та фото, створення декору для тортів, капкейків та інших десертів, а також для виготовлення топерів. Термін зберігання вафельного паперу досить великий. У холодному сухому темному місці вона може зберегти свої властивості до 3 років.