Заморожування ікри Заморожена ікра може спокійно зберігатися до 9 міс. Вона не втратить своїх корисних властивостей, якщо її правильно дефростувати. Після заморозки покладіть банку в холодильник і тримайте там доки ікра не стане звичною консистенцією.
Середня температура зберігання червоної ікри – від 0 до -4 °C. Термін придатності при дотриманні цього температурного режиму становить 12 місяців. При температурі від 0 до 5°C делікатес зберігається протягом трьох місяців. Оптимальне рішення – розмістити в холодильнику на нижній полиці ближче до задньої стінки.
Щоб зберегти якість, потрібно помістити ікру у скляний стерилізований посуд, який повинен щільно закриватися кришкою. У холодильнику найкраще зберігати ікру на полиці із найнижчою температурою, присунувши до задньої стінки.