Все ретельно перемішайте, пам'ятайте лук руками, щоб він пустив сік і залиште стегенця маринуватися мінімум на 30 хвилин. По можливості, можна залишити на ніч. Чим довше курка маринуєтьсятим ніжнішим буде м'ясо. Мариновані стегенця обтрусіть від цибулі та викладіть у змащену олією форму для запікання.
Як приготувати лимонний маринад?
- Часник очистити та роздавити ножем.
- Лимон нарізати великими кубиками. Гілочки розмарину порвати руками.
- З'єднати лимони та розмарин. Добре розім'яти інгредієнти руками.
- Додати часник, олію, перець і шафран, ретельно перемішати.
- Маринувати курку від 5 до 12 години.
May 15, 2020
Час варіння курячих стегенець на плиті у середньому становить 35-40 хвилин. Час слід відраховувати від моменту закипання води у каструлі.