Як правильно вважати об’ємну вагу

Об'ємна вага = (Довжина х Ширина х Висота) х 250 Усі параметри посилки необхідно вказувати в метрах , і тоді отриманий результат буде в кілограмах).1 лют. 2023 р.

Деякі посилки невеликі, але важкі. А інші можуть бути легкими, але в той самий час займати багато місця — як кілька маленьких посилок. Щоб розрахувати об'ємну вагу, використовуйте формулу: Об'ємна вага (кг) = (Довжина (см) × Ширина (см) × Висота (см)) / 4 000 або Об'ємна вага (кг) = обсяг відправлення (м³) × 250.

Як розрахувати об'ємну вагу посилки У країнах, де застосовується імперська система вимірювання, значення будуть зазначені в дюймах і фунтах відповідно. Формула розрахунку об'ємної ваги (кг): (довжина (см) * ширина (см) * висота (см))/4000.

Оголошена вартість – реальна ринкова вартість товарів, що знаходяться у відправленні. Фактична вага – це вага, яка визначається шляхом зважування відправлення на вагах.

Якщо ваша картонна коробка має прямокутну або квадратну форму, то вам потрібно лише дізнатися її довжину, ширину і висоту. Для отримання об'єму необхідно перемножити результати вимірів. Формула розрахунку в скороченому вигляді нерідко представляється в такий спосіб: V = Д x Ш x В.

Відправити та отримати можна з будь-якого працюючого вантажного відділення Нової пошти. Тариф – від 30 гривень за шину або диск залежно від радіусу та тарифної зони.





Українські перевізники вважають об’ємну вагу двома способами: Об’ємна вага = Довжина * Ширина * Висота (всі значення сантиметрів) / 4000.Об’ємна вага = Об’єм (у метрах кубічних) * 250.

Related Post

Як отримати шоколадну засмагу в солярії?Як отримати шоколадну засмагу в солярії?

Скільки потрібно ходити в солярій, щоб засмагнути до інтенсивного шоколадного відтінку? Орієнтуйтеся на такі цифри: У середньому, 2-3 сеанси знадобиться, щоб смаглява шкіра набула характерного бронзового сяйва. Прискорити процес допоможе

Чим можна замінити мигдальне борошно на макаронсЧим можна замінити мигдальне борошно на макаронс

Воно ідеально підходить для приготування такого смачного і ніжного делікатесу, як печиво макаронс; З не бланшованого мигдалю – тобто, мигдальне борошно зі шкіркою. Це прекрасний варіант для випікання бісквітів. Мигдалеве