Як правильно відварювати лисички?

для супу – 15-20 хвилин; перед маринуванням – 20-25 хвилин; перед заморожуванням – 15-20 хвилин; перед жаркою – 5-10 хвилин (хоча лисички відварюють рідко).

Для початку варто врахувати, що варять лисички перед спекотною для того, щоб позбутися присмаку гіркоти, який вони іноді після себе залишають. Від варіння лисичок можна відмовитися, якщо ви впевнені у походженні грибів. Тобто вони росли у лісі, не біля проїжджої частини, в екологічно чистій зоні.

Замочувати лисички перед варінням немає необхідності, досить просто добре промити гриби проточною водою. Хоча деякі кулінари вважають за краще все-таки витримати лисички у холодній воді 1-1,5 год., вважаючи, що так вони виходять ніжнішими.

Related Post

У якому році було проведено останній перепис населення в СРСР?У якому році було проведено останній перепис населення в СРСР?

Останній перепис у СРСР проводився у січні 1989 р. За даними останнього перепису 1989 року, чисельність населення Радянського Союзу становила 286,7 млн. людина, зокрема міське населення – 188,8 млн. людина,