Як правильно вибрати свинячу шию?

Вибираючи м’ясо, потрібно почати з візуального огляду: воно має бути блідо-рожевим, з білими прошарками. Якщо м’ясо жовтувате, значить, воно вже почало псуватися, а якщо яскраво-червоне – найімовірніше, в нього додали барвник. Звертаємо увагу на так звану мармуровість: жир у шийці рівномірно чергується з м’якоттю.Dec 18, 2018

Шия має бути щільною, вологою, але не мокрою, м’ясо має бути рожевого кольору, жир – теж щільний і білий, може бути злегка кремовий. Якщо на поверхні шиї є пухкий жир, не щільний, його краще зрізати.

На більш соковитий смачний шашлик, звісно, краще обирати шию. У процесі приготування витоплюваний жир насичує м’ясо і робить його дуже ніжним. Для більш пісного краще підійде свиняча вирізка, карбонат або окіст. Перераховані вище способи перевірки підійдуть і для інших видів м’яса, сказав шеф-кухар.

Свинина має бути рожевою, без райдужних переливів, поверхня – сухою, запах – відсутнім. Що темніший колір м’яса, то старший вік тварини (хоча й необов’язково – це сильно залежить від харчування).

Related Post

Що таке напівгерметичні компресориЩо таке напівгерметичні компресори

– Напівгерметичні компресорні пристрої. Двигун безпосередньо з'єднаний з компресором, вони розміщені в чавунному корпусі, де є доступ для технічного обслуговування або для виконання ремонтних робіт. Електродвигун охолоджує усмоктуване повітря. –

Як називають ВАЗ 2115?Як називають ВАЗ 2115?

Іноді «зубилом» називають і друге покоління Samara (2113—2115), що відрізняється від пізніх інжекторних версій першого лише зовнішнім виглядом та встановленими антикрилами. "Калина" – Лада Каліна. "Матрьошка" – ВАЗ 2112. "Четвірка"