Як правильно варити яйця?

1Яйця залийте холодною водою, доведіть до кипіння, варіть 5 хвилин. Зніміть каструлю з вогню та залиште яйця у воді ще на 5 хвилин.

Яйця цесарок готують та вживають як у сирому, так у вареному та смаженому вигляді. Їх використовують як смачний і корисний інгредієнт салатів, випічки, десертів, соусів та інших поширених страв. Для приготування некруто, відварюйте продукт протягом 4 хвилин, круто трохи довше – 10 хвилин.

Цісаріні яйця відрізняються високим вмістом вітамінів групи А та каротиноїдів. Вони містять алергенів і тому рекомендовані як усім дорослим, а й дітям. У яйцях цесарок міститься нешкідливо невелика частка холестерину.

Related Post

Як довго можна жити в орендному житлі?Як довго можна жити в орендному житлі?

Жити у квартирі, орендованій у держави, можна хоч усе життя. Для цього слід продовжувати договір найму кожні п’ять років. У Міністерстві індустрії та інфраструктурного розвитку обіцяють до кінця цього року

Як перевірити та у слові спиратися?Як перевірити та у слові спиратися?

У корінні з чергуванням е — і пишеться буква і, якщо після кореня стоїть суфікс -а-. Розстелити (є суфікс -а-). Як правильно пишеться? Коректним вважається лише написанняспиратися». Слід запам'ятати, що