Не містить ГМО. Без харчових добавок і барвників. Склад: борошно з твердих сортів пшениці для макаронних виробів, питна вода. Час варіння: 7 хвилин.
Закиньте макарони в киплячу воду, перемішайте, дочекайтеся закипання і трохи зменшіть вогонь. Накривати їх кришкою не потрібно, щоб не википіла вода. До закипання макарони потрібно кілька разів добре перемішати. Після закипання дрібні макарони варять 6 хвилин, а великі або довгі – 8-9 хвилин.
Чому макарони злипаються і в чому секрет варіння Під час варіння макарони виділяють крохмаль. Розведений у воді він стає клейким. Якщо рідини в каструлі недостатньо – в’язка рідина покриває макарони, і після охолодження вони склеюються. Секрет добре приготовленої пасти у великій кількості води.