Як правильно варити раки до пива?

Традиційно при варінні раків у воді, молоці чи пиві додають пучок свіжого кропу – бажано, щоб він був із парасольками. Також кидають сіль приблизно 1 столову ложку на літр рідини.

Приступаємо безпосередньо до варіння. Раків поміщаємо в глибоку каструлю з високими стінками та заливаємо холодною водою. Вода має повністю покривати раків, а також відстань від рівня води до краю каструлі має бути не менше 10 сантиметрів – інакше раки можуть втекти з каструлі.

Щоб правильно є вареного ракупотрібно робити це послідовно: Починати варто з великої клешні. Розломивши її навпіл, з насолодою висмоктуємо сік і починаємо розкривати її – руками, зубами чи невеликим ножем. Розкривши, дістаємо м'ясо, з'їдаємо, запиваємо пивом за бажанням.

Related Post

Які сири виробляють із вечірнього молока, яке простояло ніч і наступного ранку змішане з парним молоком?Які сири виробляють із вечірнього молока, яке простояло ніч і наступного ранку змішане з парним молоком?

Варено-пресовані сири Це сири великого розміру, зі світлою скоринкою, сирною масою блідо-жовтого кольору, найчастіше з дірочками. Пресовані варені сири робляться з вечірнього молока, яке після доїння постояло ніч і наступного