Спосіб приготування простий:
- Холодну воду налити у глибоку каструлю.
- Додати до неї лимонний сік (оцет) та цукор.
- Покласти буряк.
- Увімкнути середній вогонь.
- Накрити каструлю кришкою.
- Засікти 2 години та варити овоч.
- Перевірити готовність, проткнувши буряк сірником.
Oct 2, 2018
Воду, в якій вариться буряк, не потрібно солити, оскільки сіль зробить і так довгий процес готування ще тривалішим. А от цукор додавати не забороняється, тому що він допомагає зробити буряк солодшою – тому, якщо ви сумніваєтеся у підсумковій солодощі овочів, додайте у воду 1-2 столові ложки цукру.
Що робити, якщо ви купили НЕСМАЧНУ Буряк? Є 5 рішень!
- Овочевий фреш Овочеві фреші – дуже корисні напої, особливо взимку та навесні. …
- Оригінальний борщ Так, саме оригінальний. …
- Відварена буряк …
- Бурякова закуска з кунжутною заправкою.
- Бурякова ікра
Feb 24, 2016