Будемо сушити при температурі 100-120 градусів одну годину. За годину зменшуємо температуру до 50-60 градусів. При цій температурі продовжуємо підсушувати легке у духовці ще приблизно 3 години. Сушене легке для собаки в результаті у вас має вийти зовні досить хрустким, а всередині трохи м'яким.
Легкі здатні урізноманітнити раціон вихованця і стати ласощами для нього. Його давати вихованцям не рекомендується, так як продукт є досить жирним, отже, може порушити роботу внутрішніх органів. Те саме стосується і свинячої печінки. Можуть завдати шкоди вихованцю.
Легке нарізати великими шматками товщиною 5 см (дрібно різати сире м'ясо не зручно, а товсті занадто довго сохнуть). І прямо сире, без попереднього варіння, викласти на лист. Виставити температуру 100 градусів та випікати 3 години.