Поступово розподіліть брикети з двох сторін грати, а між ними поставте піддон з невеликою кількістю рідини. Просто над піддоном між брикетами потрібно розмістити продукти. При температурі 120-175 ° С можна спокійно готувати великі шматки м'яса та птиці, не переживаючи, що шматочки почорніють.
Як смажити м'ясо на грилі Weber?
Встановлюємо в гриль грати для виготовлення GBS. Замість центрального модуля, прямо над вугіллям, ставимо ґрати для стейків Weber Sear Grate. Закриваємо кришку та даємо грилю нагрітися 10 хвилин. Смажимо стейки на решітці Sear Grate 5 хвилин, по 2,5 хвилин з кожного боку.
Як правильно смажити на грилі?
ЯК ГОТУВАТИ НА ГРИЛІ. 8 ПОРАД
- Слідкуйте за грилем.
- Звикайте до грилю.
- Готуйте м'ясо товстими шматками.
- Визначайте готовність термометром.
- Не зловживайте спеціями.
- Купуйте кілька щипців.
- Почніть з простого теплового режиму.
- Завжди давайте м'ясу відпочити