Як правильно розкотити тісто на чебуреки?

Притиснути краю, щоб запечатати чебурек. Краї відрізати ножем – звичайним або круглим, схожим на ніж для піци, тільки з різьбленими краями, щоб прикрасити чебурек зубцями.

Якщо ви не любите їжу, смажену у фритюрі, обов'язково спробуйте янтик. Це сухий чебурек. Янтик відрізняється від чебурека тим, що смажиться на сухій сковороді та змащується вершковим маслом. Його теж роблять з м'ясом, з сиром, з овочами та зеленню.

3. Розділити тісто на порції приблизно по 60 гОкруглити, підкатати в кульки, прикрити плівкою і дати відлежку 10 хвилин. Розкачати сканці діаметром 12-15 див.

Related Post

Як помирають африканські їжачки?Як помирають африканські їжачки?

Найпоширенішими ознаками, що видають “літнє” повернення їжачка є: Помітне зменшення активності їжака. … Візуально їжачок стає схожим на тварину, що в’яне, – змінюється забарвлення шерсті та висвітлюються голки. ” Їжаки

Як правильно пересаджувати ліану?Як правильно пересаджувати ліану?

Кімнатну ліану краще не пересаджувати, а перевалювати з грудкою землі, щоб не травмувати коріння рослини. І постарайтеся за пересадці тримати рослину так, щоб не поламати пагони. Краще пересаджувати ліану з