Як правильно їсти Кюнефе?

Кюнефі потрібно їсти негайно, поки десерт ще теплий і запивати насиченим чорним турецьким чаєм. Якщо немає каймака, замініть на густі вершки 45% (у нас такі з'явилися на ринку у приватників). Shahrivar 22, 1396 AP

Форму для пирога змащуємо вершковим маслом, потім кладемо частину подрібненого тіста катаїфі і добре приминаємо, ущільнюємо основу пирога. Сир моцарелла натираємо на тертці і перемішуємо з сиром Рікотта.

Кюнефе (künefe) є популярним близькосхідним десертом, приготованим з кадаїфської вермішелі та сиру (зазвичай козячого). Перед подачею поливається цукровим сиропом. Рецепт приготування був винайдений палестинськими арабами близько X ст.

Найпопулярніші турецькі десерти та солодощі

  • Пахлава Пахлава — один із найпопулярніших турецьких десертів та кохана насолода турецьку кухню. …
  • Катмер | Турецький десерт.
  • Калбурабасті …
  • Ханім Гобегі | Турецька насолода
  • Турецький десерт Кадаїф.
  • Турецький десерт Сютлю Нуріє.
  • Ашура …
  • Тавук Гогусу | Турецький десерт

Related Post

Як вибрати постільну білизну хорошої якостіЯк вибрати постільну білизну хорошої якості

Найкраща тканина для постільної білизни має бути з натуральних волокон. Синтетичні матеріали не пропускають повітря та вологу, не дозволяючи шкірі дихати та викликаючи роздратування. Добре підійдуть для цієї мети бавовняні