Кюнефі потрібно їсти негайно, поки десерт ще теплий і запивати насиченим чорним турецьким чаєм. Якщо немає каймака, замініть на густі вершки 45% (у нас такі з'явилися на ринку у приватників). Shahrivar 22, 1396 AP
Форму для пирога змащуємо вершковим маслом, потім кладемо частину подрібненого тіста катаїфі і добре приминаємо, ущільнюємо основу пирога. Сир моцарелла натираємо на тертці і перемішуємо з сиром Рікотта.
Кюнефе (künefe) є популярним близькосхідним десертом, приготованим з кадаїфської вермішелі та сиру (зазвичай козячого). Перед подачею поливається цукровим сиропом. Рецепт приготування був винайдений палестинськими арабами близько X ст.
Найпопулярніші турецькі десерти та солодощі
- Пахлава Пахлава — один із найпопулярніших турецьких десертів та кохана насолода турецьку кухню. …
- Катмер | Турецький десерт.
- Калбурабасті …
- Ханім Гобегі | Турецька насолода …
- Турецький десерт Кадаїф.
- Турецький десерт Сютлю Нуріє.
- Ашура …
- Тавук Гогусу | Турецький десерт