Як посмажити осетрову рибу?

Приготування страви за кроками з фото:

  1. Кладемо осетра в раковину й обливаємо окропом – він одразу ж змінить колір. …
  2. Чистимо осетра, виймаємо з хребта тонку жилу “ядзигу”. …
  3. Ріжемо осетра шматочками. …
  4. Розігріваємо пательню з рослинною олією і смажимо на середньому вогні нашого осетра .
  5. Смажимо до красивого золотистого кольору.

Осетер гарячого копчення б/к 5148.00 руб./кг . Осетер х/к 4950.00 руб./кг . Осетрова ікра “Золото Каспію” в склі, 50г 4148.00 руб./шт. Дійна ікра осетра “Золото Каспію”, 50г 3218.00 руб./шт.

Якщо риба не дуже велика, наприклад, як стерлядь, то спочатку її краще обдати окропом. Ця проста операція змиває з риби слиз і бічні кісткові жучки легше відходять. Потім розріжте черевце рибиць, приберіть нутрощі та видаліть візігу (щільний хрящ, що замінює хребет), підчепивши її спеціальною голкою.

Related Post

Який вигляд має перегрів процесора?Який вигляд має перегрів процесора?

Основні ознаки перегріву комп'ютера Надзвичайно гучна робота системи охолодження (характерне “завивання” вентиляторів). Спорадичні зависання системи та раптові перезавантаження. Мимовільне вимкнення. З'являються артефакти на екрані, особливо помітні в комп'ютерних іграх та