Приготування страви за кроками з фото:
- Кладемо осетра в раковину й обливаємо окропом – він одразу ж змінить колір. …
- Чистимо осетра, виймаємо з хребта тонку жилу “ядзигу”. …
- Ріжемо осетра шматочками. …
- Розігріваємо пательню з рослинною олією і смажимо на середньому вогні нашого осетра .
- Смажимо до красивого золотистого кольору.
Осетер гарячого копчення б/к 5148.00 руб./кг . Осетер х/к 4950.00 руб./кг . Осетрова ікра “Золото Каспію” в склі, 50г 4148.00 руб./шт. Дійна ікра осетра “Золото Каспію”, 50г 3218.00 руб./шт.
Якщо риба не дуже велика, наприклад, як стерлядь, то спочатку її краще обдати окропом. Ця проста операція змиває з риби слиз і бічні кісткові жучки легше відходять. Потім розріжте черевце рибиць, приберіть нутрощі та видаліть візігу (щільний хрящ, що замінює хребет), підчепивши її спеціальною голкою.