Сковороду необхідно спочатку ретельно вимити, просушити, потім прожарити з кам'яною сіллю (поки сіль не набуде сірого кольору), потім добре змастити всю поверхню, включаючи борти, маслом і прожарити на плиті або в духовці приблизно годину.18 Feb 2016
Перед першим використанням добре вимийте посуд із миючим засобом, витріть насухо. Потім злегка змастіть поверхню маслом або жиром – це підготує антипригарне покриття для використання. Якщо на посуді є стікери та наклейки, видаліть їх, змочивши теплою водою і акуратно протерши м'якою стороною губки.
Млинці не потрібно обов'язково смажити в олії, а лише злегка змащувати сковороду жиром. Це можна робити пензликом або шматочком картоплі, або головкою цибулі, одягненою на вилку.
Як підготувати сковороду Для випікання млинців покрокова інструкція з фото Для роботи нам знадобиться Пательня, сіль, олія, паперова серветка. Насипати солі в сковороду шаром 3-4 мм. Добре прогріти сковороду із сіллю протягом 15 хвилин.