Як перевіряти бісквіт зубочисткою?

Визначити готовність бісквіту модно візуально та тактильно. Він підрум'янюється зверху, при легкому натисканні пальцем на ньому не залишається вм'ятини. Можна так само проколоти паличкою або зубочисткою – Суха – значить пропекся. Готовий бісквіт треба залишити у духовці ще на 10-15 хвилин.

Процес збивання може тривати від 4 до 10 хвилин. У мене маса збилася за 5 хвилин. Готовність збитої маси перевіряємо наступним чином: провести пальцем по поверхні і, якщо залишається борозенка і вона швидко не зникає, то збита маса готова до додавання борошна.

Якщо ваш торт успішно пройшов перші три тести, саме час підготувати зубочистку. Протисніть центр пирога. Якщо зубочистка суха – корж готовий. Надійний спосіб, яким користувалися наші мами, бабусі.

Related Post

Як розібрати слово зі складу кам'яний?Як розібрати слово зі складу кам'яний?

камінь – корінь, н – суфікс, ий – закінчення, камінь – основа слова. Слово "кам'яний"утворено від іменника "камінь" суфіксальним способом (додавання до основи суфікса -Н-і закінчення -ий). Крім кореня, в