Визначити готовність бісквіту модно візуально та тактильно. Він підрум'янюється зверху, при легкому натисканні пальцем на ньому не залишається вм'ятини. Можна так само проколоти паличкою або зубочисткою – Суха – значить пропекся. Готовий бісквіт треба залишити у духовці ще на 10-15 хвилин.
Процес збивання може тривати від 4 до 10 хвилин. У мене маса збилася за 5 хвилин. Готовність збитої маси перевіряємо наступним чином: провести пальцем по поверхні і, якщо залишається борозенка і вона швидко не зникає, то збита маса готова до додавання борошна.
Якщо ваш торт успішно пройшов перші три тести, саме час підготувати зубочистку. Протисніть центр пирога. Якщо зубочистка суха – корж готовий. Надійний спосіб, яким користувалися наші мами, бабусі.