При кімнатній температурі тісто розморожують по одній частині близько 5 годин, у кульках від години до двох.. Вибираючи цей спосіб, дістаньте тісто з пакета і помістіть його в каструлю або миску, присипану мукою|борошном|. Накрийте рушником або кришкою, щоб запобігти провітрюванню, залишити на 5-6 годин.Feb 25, 2021
Для цього потрібно щільно загорнути тісто у целофановий пакет, випустити зайве повітря та опустити у нагріту воду. Як тільки вода почне ставати прохолодною, необхідно відразу замінювати її на нову. Крім цього, існує ще один поширений спосіб – заморожене дріжджове тісто помістити у духовку.
Щоб використовувати тісто після зберігання в холодильнику та приготування з нього випічки, дістаньте його з пакета/ємності для зберігання, помістіть у миску або на деко і прикрийте рушником/плівкою від завітрювання. Воно має залишатися в теплі для відновлення бродіння приблизно годину.
Для використання замороженого тіста достатньо ввечері дістати його та залишити в холодильнику на ніч для того, щоб воно повільно розморозилося. Вранці ви зможете приступати до випікання виробів.