Як називаються гриби, які їдять корейці?

Традиційно еноки додавали в супи та гарячі страви. Пізніше кількість страв розширилася, і тепер еноки додають при виготовленні барбекю, запіканні різних м'ясних та рибних страв, салати, суші, роли, додають до печених та смажених овочів. Готувати еноки простіше, ніж решта грибів.

Довгі білі гриби, що ростуть у повній темряві – Енокі. Або, як їх ще називають, "Золоті нитки". Гриби можна їсти сирими або піддавати тепловій обробці. В Азії вважають Енокі корисними грибами.

Натяко Ці азіатські гриби користуються широкою популярністю в Японії та всім доступні. За смаком схожі на наші маслюки. Спектр приготування досить великий: продукт можна варити, смажити, маринувати, гасити, консервувати та заморожувати.

Гриби ерінги – це різновид гливи, гриби штучно вирощуються у грибних господарствах у країнах Азії. Про смакові якості сперечатися не доводиться – вони явно поступаються нашим дикорослим боровикам, та й цілющих властивостей у них обмаль. Але як продукти харчування вони дуже популярні у Південній та Північній Кореї.

Related Post

У чому сенс енергетиків?У чому сенс енергетиків?

Енергетичні напої (розг. енергетики, енерготоніки) напої, в яких робиться акцент на їх здатність стимулювати центральну нервову систему людини та/або антиседативний ефект. Головне в енергетиках – речовини, що створюють ефект бадьорості