Шеф-кондитер (Pastry Chef, Patissier)Jun 14, 2019
Pastry Chef, Pâtissier (кухар випічки, патіссьє́. Не кондитер!) – Відповідає за випічку, печені страви, іноді за десерти (але вони – якраз робота кондитера).
Головні кухарі (шеф-кухарі)
- Шеф-кухар власник
- Шеф-кухар
- Заступник шеф-кухаря (Су шеф-кухар)
- Шеф-кухар із соусів
- Кондитер (шеф-кондитер)
- Кухар із рибних страв
- Кухар з овочів
- Кухар із м’ясних страв
Він відповідає за управління одним цехом, приготування певних страв, рецептів або відпрацювання технік. На великих кухнях також може працювати демі – шеф-де-парті, який підпорядковується кухареві цеху, вивчаючи обов’язки та кулінарні фішки ресторану.