Як називається шеф із десертів?

Шеф-кондитер (Pastry Chef, Patissier)Jun 14, 2019

Pastry Chef, Pâtissier (кухар випічки, патіссьє́. Не кондитер!) – Відповідає за випічку, печені страви, іноді за десерти (але вони – якраз робота кондитера).

Головні кухарі (шеф-кухарі)

  • Шеф-кухар власник
  • Шеф-кухар
  • Заступник шеф-кухаря (Су шеф-кухар)
  • Шеф-кухар із соусів
  • Кондитер (шеф-кондитер)
  • Кухар із рибних страв
  • Кухар з овочів
  • Кухар із м’ясних страв

Він відповідає за управління одним цехом, приготування певних страв, рецептів або відпрацювання технік. На великих кухнях також може працювати демі – шеф-де-парті, який підпорядковується кухареві цеху, вивчаючи обов’язки та кулінарні фішки ресторану.

Related Post

Як працювати з піпеткою Мора?Як працювати з піпеткою Мора?

Найзручніше працювати з піпеткою, закріпленою на штативі. Її заповнюють, зазвичай за допомогою груші, рідиною до рівня трохи вище позначки. Потім частину розчину спускають, щоб нижня частина меніска торкнулася мітки на

Як правильно вибрати тест смужки для глюкометра?Як правильно вибрати тест смужки для глюкометра?

Важливо. При виборі смужок звертайте увагу на бренд та модель свого глюкометра: до нього підійдуть смужки тільки однойменного виробника. Зі середнього цінового сегмента для людей з діабетом першого типу можу

Де розташована найспекотніша точка у світіДе розташована найспекотніша точка у світі

Пустеля Деште-Лут в Іран Це найспекотніше місце на Землі. В іранській пустелі Деште-Лут за допомогою супутника зафіксована рекордна температура на поверхні Землі – +71 градус!11 січ. 2021 р. Іранська пустеля під