Як називається крупна сіль?

Виділяють чотири категорії: 0-, 1-, 2- і 3-ю. Відповідно, найдрібніша сіль – помел № 0, найбільша – помел № 3 .Apr 26, 2016

Види солі, які використовуються при приготуванні їжі

  • МОРСЬКА СІЛЬ Морську сіль отримують шляхом випарювання морської води в спеціальних ваннах або ставках під дією сонця. …
  • СІЛЬ ГРУБОГО ПОМЕЛУ, АБО КАМ’ЯНА СІЛЬ …
  • КУХОННА, АБО СТОЛОВА СІЛЬ …
  • ЙОДОВАНА СІЛЬ …
  • ПАН-СОЛЬ

Сіль грубого помелу – крупна харчова сіль, яку видобувають різними способами (природним або штучним випарюванням із морської води, у соляних озерних печерах, шахтах). Харчова цінність на 100 г. Калорійність розрахована для сирих продуктів.

Галіт (грец. ἅλς – сіль) – кам’яна сіль, мінерал підкласу хлоридів, кристалічна форма хлориду натрію (NaCl).

Related Post

Як правильно посадити тюльпан з цибулею?Як правильно посадити тюльпан з цибулею?

Великі цибулини висаджують на глибину 12-14 см, дрібні – 6-8 см. Не слід висаджувати тюльпани глибше 15 см.. Якщо ви сумніваєтеся, як глибоко потрібно висаджувати тюльпани, скористайтеся правилом "трьох висот".

Для чого потрібен бланк Ду 61?Для чого потрібен бланк Ду 61?

ДУ-61) – видається машиністу за особливих умов прямування поїзда (ремонт шляху, роботі снігоочисника і т.д. д.). Попередження можуть друкуватись з використанням персональних комп'ютерів та телетайпних апаратів на білому папері без