Як молиться за сина?

Господи Ісусе Христе, нехай буде милість Твоя на дітях моїх (імена), збережи їх під дахом Твоїм, покрий від всякого зла, відведи від них всякого ворога, відкрий їм вуха та очі, даруй розчулення та смирення їхнім серцям. Господи, всі ми творіння Твої, пожалій дітей моїх (імена) і зверни їх на покаяння.Oct 23, 2021

Чоловікові, який іде служити, можна дати іконку із зображенням святого мученика Іоанна Воїна – захисника всіх військових. А матері, чий син пішов до армії, треба молитися цьому християнському святому — молитва оберігатиме воїна, захистить від бід.

Свята блаженна Матрона Московська. У житії цієї стариці є приклади такої дивовижної допомоги, що ті, хто дізнався про неї, негайно стають шанувальниками святої. До неї звертаються з молитвою про допомогу у навчанні, при неприємностях на роботі, при хворобах дітей і дорослих.

Молитва 2-а про дітях, до Господа Ісуса Христа Переклад: Господь Ісус Христос, нехай буде милість Твоя на дітях моїх (імена), збережи їх під кровом Твоїм, покрий від будь-якого лукавого бажання, віджени від них усіх ворогів і ворогів, відкрий їм вуха і серцевий зір, дай їм розчулення та смиренність їхнім серцям.

Related Post

Як дізнатися, де знаходиться супутник?Як дізнатися, де знаходиться супутник?

На сайті geonames.ru вам потрібно зробити всього три кроки: 1) ввести назву супутникового оператора або супутника 2) ввести ваше місце розташування у вигляді адреси 3) отримати результат (напрямок на супутник,

Як визначити вартість оренди?Як визначити вартість оренди?

Сума оренди = щомісячний платіж * балансова вартість ТС * амортизаційні витрати * Коефіцієнт інфляції * Коефіцієнт прибутковості. Жодні показники не можна занижувати або завищувати штучно. В іншому випадку правильного

Як вводити Латран?Як вводити Латран?

Дорослим вводять разову дозу 4 мг внутрішньом'язово або внутрішньовенно струминно, повільно на початку наркозу, або призначають 16 мг внутрішньо за 1 годину до початку наркозу.. Для усунення нудоти і блювання