1 Закип'ятіть у каструлі воду, струсіть пакетики з горохом і обережно опустіть в окріп. Зменшіть вогонь до тихого та варіть горох 30 хвилин до готовності.
Додати моркву та цибулю до курки та обсмажувати ще 10 хвилин. Горох відварюємо за інструкцією на упаковці, зціджуємо воду, висипаємо вміст у сковороду з куркою залити водою (вода повинна покривати горох). За смаком посолити та поперчити. Готувати на повільному вогні із закритою кришкою 40-50 хвилин.
Як ще прискорити процес Після закипання додайте в горох пару ложок рослинної чи вершкового масла. Через 10-15 хвилин після закипання всипте по 1/2 чайної ложки соди на кожні 2 літри води. Так горох стане м'яким вже за 5–7 хвилин. Але будьте обережні: якщо з содою переборщити, смак страви може зіпсуватися.