Згідно з державним стандартом мінімальний термін придатності у дрібних шматочків олії до 50 г. При упаковці фольгу та герметичний посуд продукт збережеться до двох тижнів у холодильнику та до двох місяців у морозильній камері. Великі шматки від 50 г. до кілограма за ГОСТом зберігаються до 5 тижнів у холодильнику.6 дні тому
Терміни та температура Температура за ГОСТ ― від +50C до -180C, продукт може зберігатися у кількох видах упаковки, залежно від цього, залежать і терміни. Для шматка масою понад 50 г час зберігання складає: 20 діб ― зберігання у пергаменті при t від +10 °C до +50 °C. 25-30 – пергаментна упаковка від -10C до -180C.
Масло у заводській упаковці можна, можливо так і залишити в холодильникуякщо вона являє собою фольгу або пергамент. Але оптимально масло тримати в масляні, якщо вона непрозора і щільно закривається кришкою. Найкраще цей продукт зберігається у посуді з порцеляни, кераміки, нержавіючої сталі чи харчового пластику.
60 днів Вершкове масло – продукт, звичайно, не найбільш швидко псується. Але все ж таки термін його зберігання навіть у морозилці не перевищує 4 місяців. А просто у холодильнику – максимум 60 днів.