Як довго застигає глазур для паски?

глазур швидко висихає і не липне – буквально хвилин через 10 вона візьметься зверху скоринкою, через 3-4 години затвердіє повністю (якщо шар дуже товстий, то сохнути буде довше, а якщо тоненький, то швидше); Apr 27, 2021

Покриття виходить товщиною приблизно 0,5-1 см, повністю висихає (залежно від товщини) за 4-8 годин. Якщо ж ви продовжите збивати глазур далі, вона ставатиме ще густішим, об'ємнішим і щільнішим. Вона не буде текти, з нею вам не вдасться зробити рівну поверхню і потіки.

Час висихання глазурі залежить від її консистенції, а також від температури та вологості у приміщенні. Закладайте не менше 20-30 хвилин на висихання контурних пряників і до 1-2 годин для пряників, повністю залитих глазур'ю.

Застигає шоколадна глазур протягом 1-2 годин. На цей час заберіть страву в холодильник. Якщо суворо дотримуватись рецепту, отримайте десерт, як на фото в кулінарній книзі.

Related Post

Як вибрати буферну ємність для теплового насосаЯк вибрати буферну ємність для теплового насоса

Правильний вибір буферної ємності забезпечить тривалий термін експлуатації і не дозволить компресору тактовно. Перш за все, слід звернути увагу на обсяг. Інженери рекомендують брати зі співвідношення 40 літрів буферної ємності

Як зберігати подрібнене насіння льону?Як зберігати подрібнене насіння льону?

З іншого боку, мелене насіння має коротший термін зберігання. Навіть ретельно упаковане вакуумним способом, після того як пакет розкритий, воно може зберігатися близько 6-16 тижнів. Цілісне ж буде збереженим 6-12