Розігрійте духовку до 200 градусів. Викладіть м'ясо у форму та відправте запікатись на 30-35 хвилин до готовності. Смачного!12 січ. 2021 р.
Запікати курячі грудинки в духовці, розігрітій до 200°С, упродовж 15-20 хвилин, щоб сир розплавився та підрум'янився.
Перекласти м'ясо у рукав, за потреби зробити у ньому отвори та відправити запікатися у розігріту до 180 градусів духовку орієнтовно на 50 хв. Інгредієнти: Куряче філе – 800 г Цибуля – 250 г Олія – 4 ст. л Соєвий соус – 3 ст.
Цукор змішайте з паприкою, орегано, часником, сіллю та перцем. Куряче філе загорніть у харчову плівку і відбийте кухонним молотком, щоб товщина шматочків була не більше 1,5 см. Після цього натріть маслом і цукром з приправами. Викладіть на застелений пергаментом лист і запікайте 25-30 хвилин при температурі 200-220 °С.
Викладіть куряче м'ясо в глибоку миску для маринування. Влийте 200 мл несолодкого йогурту, 200 мл томатного соку, додайте спеції до курки, паприку та посоліть. Добре перемішайте та залиште на 10 хвилин маринуватися. Потім перекладіть м'ясо в форму для запікання та залийте маринадом.
Відправити форму в розігріту до 180°С духовку. Запікати філе приблизно 25 хвилин. Дістати готову страву з духовки і розрізати на порційні шматочки для подачі.