Нарізати підберезники на невеликі шматочки та викласти на гарячу сковороду з рослинною олією. Смажать на невеликому вогні, помішуючи, 15 хвилин.
Як чистити підберезники покрокова інструкція з фото Очистити всю ніжку, зішкрібаючи шкірочку, як під час чищення моркви. Розрізати ніжку і капелюшок навпіл, перевіряючи наявність червоточин. Нарізати підберезник на шматочки. Гриб готовий до роботи.
Нарізати підосичники невеликими шматочками. Викласти підготовлені гриби на гарячу сковорідку з соняшниковою олією. Смажити на вогні нижче середнього, помішуючи, 30 хвилин.
Білі гриби, підберезники та підосичники достатньо очистити від гілочок, листя і хвої. Після цього капелюшок кожного гриба потрібно розрізати на дві частини, відокремивши його від ніжки. Після чого гриб треба оглянути на наявність невеликих дірочок. Якщо вони є, значить, у грибах побували грибні черв’яки.