Бляшані упаковки мають властивість окислюватися, що негативно впливає на смак і збереження кокосового молока. Тобто, якщо ви придбали кокосове молоко (або будь-який інший продукт) в жерстяній банці і не використали усе одразу – перелийте рідину в скляну ємність. Таке молоко зберігається в холодильнику не більше 3 діб.2 лист. 2022 р.
Калорійність — 688 ккал. Умови зберігання: Зберігати в темному місці в герметично закритій упаковці при температурі не вище 20 °C і відносній вологості не більше 70%. Рекомендований термін придатності: 12 місяців.
Кокосове молоко зазвичай варіюють за ступенем густоти (найбільш густе навіть іменують кокосовими вершками). Більш густі сорти зазвичай використовують для приготування десертів і жирних соусів, менш густі — в супах, а також для інших страв.
Цілий кокос можна зберігати протягом двох-трьох місяців при температурі не вище 5 градусів. Розрізаний кокос зберігається в холодильнику не більше доби.
Спосіб використання: розвести теплою водою 1/3. Додавати до кави, чаю, фруктових і молочних коктейлів, у другі та перші страви. У косметології. Добова норма – без обмежень.
Зберігати в сухому і добре провітрюваному місці при температурі від +4 С до +25 С. Уникати прямого попадання сонячних променів. Термін придатності: 12 місяців. Після відкриття зберігати в холодильнику 3 дні.
Де і як довго можна зберігати кокосове молоко? Якщо упаковування ще не розкрите, молоко можна і навіть бажано зберігати при кімнатній температурі – так воно не буде комковаться і …