Наприклад, найчастіше є заливне, холодець, холодець — усі ці смачні страви дуже корисні для лікування та профілактики захворювань суглобів. Вони відновлюють хрящову тканину та синовіальну рідину, що дозволяє уповільнити розвиток артрозу.. Холодець відрізняється високим вмістом білків та колагену.
Колаген допомагає зберегти міцність і пружність каркасу хрящів у нашому організмі. Тому лікарі рекомендують включити до раціону пацієнтам з артритом така страва, як холодець.
У холодець міститься колаген, він дуже корисний для шкіри та суглобів. Він має високий вміст білка, вітаміни А, В, С, а також містить магній і кальцій. Курячий холодець не потребує тривалого варіння як м'ясної.
Холодне повітря змушує наше тіло працювати з подвоєною силою, особливо серце та легені, оскільки ці органи працюють в унісон, щоб підтримувати тепло. Робота внутрішніх органів у посиленому режимі може призвести до підвищення внутрішнього тиску і навіть раптової зупинки серця.