У чому переваги шокової заморозки?

3 основні переваги шокової заморозки Головна відмінність – швидкість заморозки. Чим швидше замерзає продукт – краще зберігається його якість. Друга важлива характеристика – мінімальна втрата вологи завдяки утворенню менших кристаликів льоду та збереженню структури тканин замороженого продукту.

Камери шокової заморозки швидко знижують температуру всередині продукту, тому волога в продукті перетворюється на мікрокристали, і після дефростації продукт зберігає всі органолептичні показники (смак, колір, запах та консистенцію).

Порівняно з традиційним способом заморожування на стелажах у холодильних камерах, переваги шокової заморозки такі: Зменшуються втрати продукту у 2-3 рази; Скорочується час заморозки у 3-10 разів; Скорочуються виробничі площі 1,5-2 р.

35 Шокова заморозка передбачає швидке охолодження у спеціальних приміщеннях при температурі близько -35 градусів за Цельсієм. Це зниження температури досягається за рахунок потужного обдування продукту охолодженим повітрям.

Related Post

Як звати з Маршака?Як звати з Маршака?

Самуїл Якович Маршак Самуїл Якович Маршак (22 жовтня (3 листопада) 1887, Воронеж – 4 липня 1964, Москва) – російський радянський поет, драматург і перекладач, літературний критик, сценарист. Автор найпопулярніших дитячих

Як називається фільм де втік з самої в'язниці, що охороняється?Як називається фільм де втік з самої в'язниці, що охороняється?

План втечі Збори 137 328 301 дол. (широкий кінопрокат) Країна США Мова англійська Рік 2013 Inside Out: Escape from Pretoria Central Prison Фільм заснований на біографічній книзі Тіма Дженкіна “Inside