69.00грн. Кориця – широко використовувана в кулінарії пряність.
117 ₴/50 г.
Кориця містить речовини, які знижують рівень цукру в крові, допомагає зняти стрес, нервову напругу. Спеція також багата на клітковину та антиоксиданти. Вживаючи ароматну каву з корицею, варто пам'ятати, що кориця також має антибактеріальні, протизапальні та противірусні властивості.
Пряність, яка у нас в магазинах називається корицею, не завжди нею є. Найбільш ароматну корицю виробляють на Цейлоні. Часто замість натуральної кориці продають касію, друга назва якої – індонезійська кориця.
Її використовують для ароматизації напоїв, маринадів, печива, булочок і солодких страв з сиру і фруктів, додають в овочеві та фруктові салати, в страви з птиці, свинини і баранини. Кориця застосовується для ароматизації соусів, маринадів, кондитерських виробів, варення, компотів, різних страв з сиру і т. д.
Справжня кориця має світло-коричневий колір, а касія — темніший, майже шоколадний. Палички кориці мають багато дрібних завитків, що за товщиною нагадують лист паперу. Вони крихкі й легко ламаються в руках. А палички касії товстіші та часто мають лише два широкі завитки.
Кориця Badia палички 35 г (033844002060) 4. 100 ₴. Є в наявності. −20% Кориця цейлонська Банка Спецій 200 г (4820267271113) Залишити відгук. 1 000 ₴. 799 ₴. Є в наявності. −10% Упаковка натуральної суміші прянощів …