Що потрібна наявність на барній стійці: 9 необхідних предметів

Барна стійка – це серце будь-якого закладу, де подають алкогольні напої. Саме тут бармени виявляють свої навички та творчий підхід до приготування коктейлів. Багато відвідувачів оцінюють бар за його стійкою, тому вона має бути не лише функціональною, а й привабливою.

Перше, що має бути на барній стійці – широкий вибір алкогольних напоїв. Бармени повинні запропонувати гостям широкий асортимент різних видів спиртного – від популярних коктейлів та класичних напоїв до ексклюзивних вишукувань. Бар повинен підтримувати різноманітність вина, пива, віскі, текіли та інших алкогольних напоїв, щоб задовольнити уподобання різних гостей.

Зручність та функціональність – це ще два важливі аспекти, які мають бути враховані при облаштуванні барної стійки. Кожен бармен повинен мати всі необхідні інструменти та аксесуари для приготування коктейлів: шейкери, барні ложки, стрейнери, косинці і т.д. Крім того, на стійці повинні бути організовані зручні сховища для пляшок із алкоголем, сиропами та іншими інгредієнтами.

Нарешті, стійка має бути стильною та привабливою. Це важливо, щоб створити атмосферу, яка привабить гостей. Яскраве освітлення, гарне підсвічування пляшок з алкоголем, оригінальні декоративні елементи – все це допоможе створити неповторний інтер'єр бару та привернути увагу відвідувачів.

Що має бути на барній стійці
НапійОписсклад
ГорілкаНайпопулярніший алкогольний напійВиготовляється з різних сортів зерна чи картоплі.
ВіскіСкотч – один із найбільш затребуваних видів віскіМістить солодовий спирт, вода та деякі домішки
РомЯвляє собою алкогольний напій, одержуваний шляхом спиртового бродіння цукоровмісних сировинних матеріалів, таких як тростинний цукор, очерет, цукровий очерет та ін.Містить рослинні речовини, ароматичні речовини, цукри, мінеральні солі
ТекілаПрозорий міцний алкогольний напій, що виготовляється із соку блакитної агави.Після збирання та очищення блакитної агави проводиться зброджування соку, після чого наполягає на спирті.
ПивоАлкогольний напій з хмелю, солоду та води, підданий ферментації та спиртовим бродіннямМістить спирт етиловий, вуглеводи, вода, мікроелементи, мінеральні солі, вітаміни

Що знаходиться на барній стійці?

Верхня стійка бару несе найбільше навантаження у роботі: це прилавок, на який подаються напої, і основне місце комунікації. На нижній барній стійці зазвичай розміщується основна маса обладнання, необхідна для роботи, а також запас посуду, що найчастіше використовується у закладі.

Якою має бути барна стійка?

барний стіл, що виступає як обідня поверхня, повинен бути висотою 86 см. Ця відстань вважається мінімально допустимою для барної стільниці; висота окремої барної стійки зазвичай становить від 100 до 130 см.

Як описати барну стійку?

Класична барна стійка – це високий стіл, що відокремлює робочий простір бару, де знаходиться бармен, від приміщення закладу та відвідувачів. Один із характерних атрибутів стійки – металева труба, на якій тримається конструкція.

Чи можна їсти за барною стійкою?

д. Додаткове місце для зберігання – під барною стійкою можна розмістити шафки, а над нею рейлінги. Сервірувальний столик – якщо у вас на кухні є місце для обіднього столу, барну стійку можна використовувати для подачі страв.

Related Post

Догляд за газовим котлом: корисні поради та рекомендаціїДогляд за газовим котлом: корисні поради та рекомендації

Газові котли стали невід'ємною частиною нашого життя, забезпечуючи нашим будинкам тепло та гарячу воду. Однак, щоб вони працювали ефективно і довго служили, необхідно регулярно доглядати їх. Першим і дуже важливим

Що краще циклимо або циклимо 45Що краще циклимо або циклимо 45

Як довго можна приймати Ці-Клім? Без консультації лікаря препарат не слід приймати більше 3 місяців. Збережена копія Кому не можна пити Ці-Клім? Протипоказання Підвищена чутливість до компонентів препарату, алкоголізм. Не