Основна функція маринованого імбиру в японській кухні – не дати смакам різних ролі змішатися. Гарячий свіжий смак, який залишається в роті після кількох скибочок імбиру, Допомагає вашим рецепторам очиститися від присмаку попереднього ролі і повною мірою відчути смак наступного.
Імбир допомагає не змішувати смаки різних видів суші чи ролів. Васабі додає гостроти страві для тих, хто віддає перевагу екзотичним поєднанням в японській кухні. Що додати у ваш суші-сет, вирішувати вам.
Маринований імбир благотворно впливає різні системи людського організму: Серцево-судинну. Регулярне вживання приправи скорочує кількість холестерину, покращує стан серця та судин. Продукт перешкоджає утворенню тромбів, стабілізує серцевий ритм та роботу міокарда.