Навіщо надувають качку пекінською?

На цьому етапі китайські кухарі «надмухують» качку, щоб відокремити шкірку від жирного м'яса. Це потрібно, щоб шкіра вийшла хрусткою. Ми цього робити не будемо, але якщо хочете наблизитися до оригіналу, можете спробувати акуратно відокремити шкіру рукою або ложкою. Jan 16, 2017

Являє собою натерту медом качку, Зі шкуркою, відшарованою шляхом нагнітання під шкіру повітря, запечену в спеціальній печі на дровах з вишневого дерева. Процес підготовки та смаження займає близько двох діб. Під час подачі на стіл тушку качки нарізають на 80-120 тонких скибочок, кожен обов'язково зі шматочком шкірки.

Термін "качка по-пекінськиЗ'явився вже за часів імперії Мін. Перший ресторан, де подавали цю страву, відкрився в Пекіні в 1416 році. качка стала популярною серед представників еліти китайського суспільства.

Качка-мандаринка – символ любові та вірності в Китаї

Related Post

Як пофарбувати яйця фломастерами у серветці?Як пофарбувати яйця фломастерами у серветці?

Не можна фарбувати яйця фломастерами. Винятком можуть стати тільки спеціально призначені для цього харчові фломастери та олівці, в яких використовуються спеціальні барвники. Такі можна, можливо придбати у кондитерських магазинах. Інші

Навіщо використовується ПВХ плівка?Навіщо використовується ПВХ плівка?

Один із найцікавіших видів м'яких пластмас – плівка ПВХ. Вона широко використовується в будівельній та меблевій галузі, в основному будучи облицювальним матеріалом. Наша компанія успішно застосовує плівку ПВХ для виробництва

Як ще називають джипи?Як ще називають джипи?

Позашляховик (англ. off-road vehicle) – автомобіль, що володіє підвищеною прохідністю бездоріжжям за рахунок високого кліренсу, провідних передніх і задніх коліс. Легкові позашляховики у просторіччі називають джипами. Ну і остання версія