Форму для запікання змастити олією. Викласти в форму шарами курку, цибулю і картоплю. Зверху змастити майонезом і посипати сиром. Запікати 50 хвилин при 180°.10 лист. 2022 р.
У форму для запікання викласти м'ясо, зверху викласти картоплю й посолити. Нарізати великими шматками цибулю та довільно розкласти її між картоплею. Залити картоплю з м'ясом вершками. Запікати в духовці при 180°С приблизно 35-40 хвилин.
Форму для запікання змастити олією. На дно викласти картоплю, а зверху розподілити курячі стегна. Форму накрити кришкою або фольгою і відправити запікатися у розігріту до 180 градусів духовку приблизно на півтори години. За 15 хв до кінця приготування зняти кришку та дати страві підрум'янитися.
Чому курка виходить сухою: запікання без пергаменту або фольги Обов'язково накривайте м'ясо фольгою або папером для запікання, щоб весь сік залишився всередині філе. Якщо ви хочете запекти курку з золотистою скоринкою, якої не буде в такому випадку, то можна накрити м'ясо фольгою через 15 хвилин після запікання.
Спочатку потрібно готувати курку кілька годин при температурі в 100 градусів, потім дістати з духовки і дати постояти їй хвилин 30. Після чого курку ставлять в розігріту до 200-220 градусів духовку на 10-12 хвилин, щоб отримати ідеальну золотисту скориночку.
бульби вимити, видалити очі, кожну картоплину проколоти виделкою; застелити деко фольгою; картоплю обсушити серветкою і викласти на деко; посипте спеціями і запікайте в духовці 25-30 хвилин при 200-220°C.