Для чого пророщують сою?

Проростки соєвих бобів використовують для приготування холодних салатів і закусок. Їх додають до супів, страв, приготованих на парі та смажених у воці, до начинок для пиріжків і пельменів. Проростки мають приємний солодкуватий смак, хрустку текстуру.

Проростки сої багаті: Високоякісним рослинним білком у вигляді повного набору незамінних амінокислот, які легко засвоюються. Клітковиною, за її допомогою поліпшується перистальтика кишківника, клітковина допомагає очистити кишківник від токсинів, канцерогенів і шкідливого холестерину.

Соя – це бобова культура. З неї роблять найрізноманітніші продукти харчування: соуси, напої, гарніри, другі страви, заправки…. Список продуктів, у яких міститься соя :

  • Соєва олія. Її використовують у харчових і промислових цілях. …
  • Соєве молоко. …
  • Тофу. …
  • Соєве какао. …
  • Соєве м’ясо. …
  • Соєвий соус. …
  • Місо. …
  • Спаржа.

Соя – найпоширеніша серед зернобобових та олійних культур. Вона служить сировиною для широкого спектра харчових продуктів, а високий вміст білка і цінних харчових компонентів дає змогу використовувати її як недорогий і корисний замінник м’яса і молочних продуктів.

Related Post

Як працює Зубова борона?Як працює Зубова борона?

Зубова борона працює наступним чином: передня частина ребра розрізає ґрунт, а бічні грані його грудкують, розсувають і перемішують, внаслідок чого відбувається руйнування великих грудок..Mar 3, 2018 Борона важка зубна використовується

Який рис найкорисніший для здоров’яЯкий рис найкорисніший для здоров’я

Бурий рис є найбільш корисним видом рису. Він містить велику кількість клітковини, яка допомагає підтримувати здоров'я травної системи, знижує рівень холестерину та цукру в крові, а також покращує роботу серця